Meer resultaten voor soul band bruiloft

soul band bruiloft
Soul band boeken Evenses Entertainment.
blazers, saxofonisten en andere i nstrumentale muziekinstrumenten. Onze soul bands spelen vaak ook covers, leuk voor wat afwisseling tussen door! Soul band huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement. Onze soul bands worden dagelijks gehuurd en geboekt voor evenementen, festivals en feesten.
Soul band huren? U kunt hier de beste soul coverband boeken voor uw feest.,
Sorteer op: Populariteit Populariteit Prijs Prijs Alfabet Alfabet. Soul band huren? U kunt hier een goede soul coverband boeken voor uw verjaardag, feest, bruiloft, huwelijk of bedrijfsfeest. Al onze bands zijn geselecteerd op kwaliteit, ervaring en uitstraling. Bekijk hier de opties.
Soulband en partyband met dj en blazers de soulband.
De soulband en coverband de ultieme feestband voor een geweldig feest of evenement! professioneel en heel betaalbaar! Ultieme band voor je bruiloft. Coverband Bruiloftband Bedrijfsfeesten Media Prijzen Drive-in-show Offerte sitemap. Tel: 0031 0492-517542. Mobiel: 0031 0648795197. Copyright 201 6. Soulband" soulmuziek partyband coverband Nightwind the soul band" Free Html5 Templates by Zerotheme.com.
Bruiloft Band Sounds Funky Soul Funk Pop Live Muziek.
Ruud Lewakabessy Basgitaar. De Funky band voor uw bruiloft, feest evenement. Sounds Funky bestaat uit professionele muzikanten die met hun optredens een onvergetelijke indruk willen achterlaten bij het publiek. Hun repertoire is zorgvuldig gekozen en bestaat zowel uit nummers van moderne artiesten als uit klassiekers. Bekende soul, funk, motown en popnummers worden op een creatieve manier enthousiast gespeeld met altijd het vermaken van het publiek als uitgangspunt.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Capital S Soul Band.
Capital S is een twaalf-koppige soulformatie uit Delft welke musiceert op een hoog en professioneel niveau. De muziek varieert van soul en funk tot super swingende disco. Capital S zet iedereen aan het dansen met zijn energieke optredens. Is het op een personeelsfeest, een bruiloft of gewoon een gezellige fuif.
SOULID! Soulband voor bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Huur onze band!
Zo'n' grote band met zoveel specialisme, wat wil je nou nog meer! Geweldige muziek, de naam SOULID! Verjaardagsfeest van Sonja in Haren, mei 2018. We" hebben ontzettend genoten van jullie muzikale talent en enthousiasme tijdens het 10-jarig jubileumfeest van onze dansschool." Wat" hebben jullie geweldig gespeeld! We hebben echt een fantastische avond gehad en ook zoveel leuke reacties op jullie optreden. Jullie hebben er een topavond van gemaakt! Tom en Marit. heeft opgetreden tijdens het Parkinson Gala. De muzikale omlijsting van SOULID! was een schot in de roos. Heerlijke rustige muziek tijdens het diner en uptempo dansmuziek later op de avond. Mede door jullie inzet is deze avond een groot succes geworden." Duynisveld Events Communicatie, Parkinson Gala 2018, Kurhaus Scheveningen. Het" was één groot feest, met swingende beats, rockende muzikanten en stralende zangeressen. De voetjes gingen bij iedereen heerlijk van de vloer, wat een energie en flow, fantastisch." staat garant voor een avond dansen en feesten! Met veel liefde en enthousiasme voor de Soul Funk muziek van grootheden als Stevie Wonder, Michael Jackson, Tina Turner, Aretha Franklin en vele anderen maken wij uw feest tot een daverend succes.
Urbanheat Soul band.
Soul band Urban Heat speelt op bruiloften, privéfeesten en evenementen voor 40 tot 1500 gasten! Kleinschalige bruiloften in een feestzaal of een grote zaal met een mega podium? Wij maken er altijd een feest van! Naast een live band wilt je misschien ook een DJ. Ook hier kunnen wij voor zorgen. Voor een complete muzikale invulling van het feest werken we samen met diverse DJs. Je bruiloft wordt een perfect verzorgde avond waarbij plezier en sfeer centraal staan.

Contacteer ons